Kids&Us Les Corts

Viu la màgia de Nadal a les nostres Christmas Fun Weeks!

Publicat 21/11/2017 per Kids&Us Les Corts

Què son les Christmas Fun Weeks i en què consistiran?

Seran dies plens d’activitats exclusives de Kids&Us, en què nens i nenes de 3 a 10 anys, juntament amb els teachers, aprendran en companyia de flocs de neu, rens, ants i molts d’altres personatges nadalencs entranyables. Les Fun Weeks de Kids&Us permeten continuar en contacte amb l’anglès en períodes no lectius, com pot ser Nadal. Els centres Kids&Us s’ompliran d’activitats didàctiques úniques i originals 100% en anglès, desenvolupades exclusivament pel Departament Pedagògic de Kids&Us. Els nens i nenes faran un munt d’activitats que els ajudaran a assimilar el vocabulari i les estructures de manera natural, i així aprendran anglès amb l’ajuda de la màgia de Nadal.

Quines temàtiques es faran?

Winter in Alaska

Ja ha arribat l’hivern a Alaska i tots els animals esperen el Nadal. Vols ajudar els llobatons a buscar quin animal té el nas vermell? Potser és en Marvin, l’ant rondinaire? A ell no li agrada el Nadal, però tots els altres animals aniran a la festa per celebrar-lo. Vine i descobriràs com és que en Nathan té un nas tan especial i també com es pesca al gel. Veuràs llops i ants, morses, àligues, orques, óssos polars i, per descomptat, Santa Claus i en Rudolf. Vine a descobrir Alaska i celebra Nadal amb nosaltres!

Christmas

Aquest Nadal serà màgic i sobretot molt “cool”. En aquesta Fun Week coneixeràs l’Andrew i el Jason, que esperen impacients l’arribada de Santa Claus i en Rudolf. També et proposem un viatge a dos països meravellosos on viurem experiències increïbles. A més no et pots perdre un concert amb dues grans estrelles que et sorprendran. Endevines qui són? Vine a descobrir-ho amb nosaltres i a viure aquesta experiència 100% en anglès.

Com ens organitzarem?

Farem les Christmas Fun Weeks els dies 27, 28 i 29 de desembre i del 2 al 5 de gener. L’horari de les activitats serà de 09.00 a 13.00h, tot i que , per facilitar l’ arribada i la recollida dels nens, l’horari d’entrada podrà ser de 08.30 a 09.00 i la recollida es podrà fer a partir de les 13.00 i fins a les 14.00h. Durant aquesta estona els nens estaran amb un/a professor/a mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel•lícula en anglès.

Ja falta molt poc per a les màgiques Christmas Fun Weeks!

Vine a veure’ns a Kids&Us Les Corts (C/ Can Bruixa, 23) i reserva la teva plaça abans que s’ acabin.

Christmas Fun Weeks by Kids&Us!

And……Let it snow!

Compartiu-ho >